Scrisu-i parfumul de mosc, scrisu-i legănul plin de emoţii, scrisu-i un roi de fluturi ce îşi zbat trăirile în adâncul existenţei mele.

sâmbătă, 31 octombrie 2009

Music in my soul. ♪

Prin ea simti ca poti zbura si chiar ai putea spune ca esti in lumea ta , iti da o alta senzatie de a trai cu adevarat din plin. Atunci cand esti trist si ingandurat ea te invata cu adevarat cum sa rezolivi totul numai ascultand-o si dedicandu-te ei. Iti sopteste la ureche mi de lucrurii de poveste din care ai de invatat si care le vei transmite la randul tau mai departe.
Dezachizandu-ti sufletul o vei iubi intotdeauna ea te va calauzi intr-un totul  te va salva din intunecimea in care te adancise-i si te va trezi din nou la viata , indrumandu-te in tot ceea ce vei face de acum in colo.
Are o armonie care ne ajuta pe totii sa o indragim iar atunci cand o ascultam pe ceea cu adevarat preferata o iubim si mai mult si ne-am putea intreba "De ce ?" se intampla asta dar nici noi nu o sa gasim raspunsul pur si simplu asa se intampla .Ea vine o data cu noi si nu o sa mai vrem sa plece niciodata sa ne insoteasca tot timpul peste tot la bine si la rau ea fiind mereu acolo .Batandu-ne pe umar atunci cand o uitam si imediat ascultand-o ne trezim din nou bucarndu-ne de viata.
Muzica este importanta in viata orcui , iar uni sa nu-i gaseasca cu adevarat valoarea dar ea se ascunde in fiecare iar cand va dori va iesi la lumina.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primesc ce sufletul îţi cântă ...