Scrisu-i parfumul de mosc, scrisu-i legănul plin de emoţii, scrisu-i un roi de fluturi ce îşi zbat trăirile în adâncul existenţei mele.

luni, 12 aprilie 2010

Inocenta.

Inocenta se poate defini in diferite moduri;pentru uni poate fi chiar si o prostie dar ea este ceva special care doar cei care au vointa stiu sa o simta,stiu sa o faca speciala.E un sentiment pur,curat cel  prin care ne simtim mai copii,mai neajutorati am putea spune desi ar fi un cuvant cam dur,este ceva deosebit ce fiecare il putem simtii in noi insine desi nu vrem sa ne dam seama de asta sau vrem sa parem mult mai presus de ea.
Ne simtim extraordinar atunci cand o simtim pe propria noastra piele este ceva atat de briliant de care avem nevoie si de care nu ne putem lipsi.Inocenta este ceva real,ceva ce o simtim doar in interiorul nostru si brusc ne face sa visam foarte mult si indelungat. Prin ea putem vedea totul bine,excelent si ne putem chiar gandi la acele lucruri marunte care ne fac viata atat de minunata.Este cel mai bun sentiment pe care il simtim si care l-am putea simti si pe care trebuie sa il pastram tot timpul in interiorul nostru,sa avem grija de ea asa cum ea are de noi. :)                                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primesc ce sufletul îţi cântă ...