Scrisu-i parfumul de mosc, scrisu-i legănul plin de emoţii, scrisu-i un roi de fluturi ce îşi zbat trăirile în adâncul existenţei mele.

vineri, 19 noiembrie 2010

Nedreptatea te afunda.

Cei care nu te cunosc cu adevarat stiu doar sa te judece aspru si nedrept,dandu-si o parere cruda si nesincera poate despre tine.Iar in mare parte iti ia si ultima sansa de a mai putea spera la ceva sau de-a mai putea invinge.Poate ca tu sti mai mai mult decat cred ei,poate ca vrei mai mult de la tine decat isi pot ei imagina...dar toate astea se pare ca nu aduc la nimic.Ei etichetandu-te si vazand doar coperta ci nu si sentimentele ce se afla in interior,ce defapt doar ele conteaza si trebuiesc valorificate ca atare.De cele mai multe ori simti ca numai poti sa te ridici iar nedreptatea lor este din ce in ce mai mare,afundandu-te sa nu iti mai poti recapata dreptatea.Iar asta se repeta mereu si mereu dar la un moment dat,le vei arata ca poti mai mult decat cred ei. 
Surprinderea le va fi atat de mare incat tu vei zambi,aratandu-le ca poti,ca vrei orice indiferent de ce cred sau spun ei.

Cu nedreptate m-ai acoperit
Ai crezut ca ai castigat,
Dar nu ai reusit
Poti crede ce vrei
Pentru ca eu stiu,
Sunt stapana pe propriile mele idei!

2 comentarii:

  1. roxy,mai vreau in montagne russe:X:X:X..a fost cea mai tare experienta din toamna asta!mi-a sarit sufletul si ochii din cap!..:)):))):*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. hehe :)) si eu mai vreau :-s cica,da tot ma sperie :))) mai mergem :> :)) :*

    RăspundețiȘtergere

Primesc ce sufletul îţi cântă ...