Scrisu-i parfumul de mosc, scrisu-i legănul plin de emoţii, scrisu-i un roi de fluturi ce îşi zbat trăirile în adâncul existenţei mele.

duminică, 26 decembrie 2010

Aproape dar totusi atat de departe...

Acestea sunt cuvintele care imi vin acum in minte deoarece tu esti acolo,eu aici si o distanta care se interpune la mijlocul a ceea ce ne dorim noi.A-si putea spune ca e prea devreme si nu a-si vrea sa ma insel dar tot ce stiu este ca fiorul acela l-ai trezit tu in mine.
Inca nu ti-am marturisit dar o voi face si cred ca banuiesti ceva,deoarece aceea magie se observa imediat,atunci cand vorbim.Iar aseara trebuie sa spun ca am avut parte de ceea mai frumoasa surpriza,in momentul in care ti-am auzit vocea,atunci cand tu ai vorbit cu mine.Desi te-am ascultat si in alte moduri acesta a fost ce-l mai special pentru ca a venit direct de la tine iar emotiile care s-au savarsit in acel moment sunt de nedescris.Poate parea orecum ciudat si multi s-ar intreba cum se face de poti placea pe cineva care doar auzindu-i vocea sau doar vorbind pur si simplu cu el,sa poti simti astfel de lucruri.Insa pentru mine este extrem de simplu pentru ca asta simt si este ceva profund ce doar daca ai puterea o poti intelege.
Distanta insa stiu ca n-a fost niciodata o piedica pentru ceva anume si pana la urma totul sa savarsit cu bine.Sper si am vointa sa cred ca si pentru mine va fi la fel.Desi pot vorbi cu tine,desi iti pot auzi vocea,nu iti pot simti bataiile inimi,nu te pot tine de mana si nu putem arata tot ceea ce simtim.La momentul potrivit toate acestea se vor intampla,in momentul in care tu vei fi langa mine.

2 comentarii:

  1. hhmmmm...cn e ,cn e???..ca ma faci curioasa:D..dar un mic sfat:D..nu iti pune sperantele in rel la distanta pt ca nu e bine..nu rezista:(..pup si ai grija!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. "Aproape dar totusi atat de departe..." - JustUs :x

    RăspundețiȘtergere

Primesc ce sufletul îţi cântă ...