Scrisu-i parfumul de mosc, scrisu-i legănul plin de emoţii, scrisu-i un roi de fluturi ce îşi zbat trăirile în adâncul existenţei mele.

duminică, 12 iunie 2011

Urme de tine.

Desi ai plecat pe furisi urmele tale sunt inca aici.Accea privire care ma tot cauta iar apoi nega este prezenta mereu si acel zambet insusi traieste aici intr-o particica adanca din mine,ce poarte numele de inima.De ceva timp am spus ca trebuie sa incerc sa dispara acel sentiment desi nu a fost nimic ,pentru ca tu nu ai vrut sa fie.De ce tot incercai sentimentele sa invie? Pentru ca o fiinta te purta acolo si chiar daca nu sti sau nu crezi din inima cu greu va fi sa te indepartezi.Chiar vreau din rasputeri sa te scot de acolo sa uit,sa pierd,sa pot sterge amintirea ta ce inca traieste acolo.Astazi din nou chiar daca au trecut saptamani inca te simt aici,parca vrei sa iesi dar te adancesti mai mult.Eu cer doar un singur lucru sa pot uita acel sentiment ,iar atunci cand te intalnesc ,sa pot simti ca a disparut iar o mie de bataii ale inimii pe minut sa se indeparteze spre absolut.Eu vreau si incerc din raputeri,degeaba daca inima vrea sa te pastreze acolo doar pe tine.Tot ei isi face rau si odata si mie ,sa hraneste doar cu iluziii,amintiri si cu chipul acela ce cu drag il poarta.As vrea sa o pot controla si sa-i spun : " Gata ti-a ajuns ,incerca sa-l lasi sa iasa pentru ca, cu cat se adanceste cu atat sentimentul te raneste. "
Urme ,urme, da urme adanci ai lasat chiar daca nu ai vrut sa spui sau poate la inceput a fost o joaca ...gandeste-te bine un suflet te-a pretuit si inca te mai poarta adanc undeva aproape de inima sa ce continua sa bata.Si sper ca intr-o zi cand ne v-om revedea iubirea sa o poti arata,sa numai ranesti,sa nu mai fugi si pentru un suflet sa sti sa lupti.Poate va fi prea tarziu,poate un suflet ma va salva ,poate pana atunci sentimentul va disparea.

"Urmele tale nu le pot lasa sa puna stapanire...decide,vino,recastiga,arata ca senitmentul tau chiar merita pastrat,acolo langa al meu."

2 comentarii:

  1. Cand privesc dincolo de cunvinte vad o fata care stie ce inseamna viata cu calitatile si defectele ei. Vad o fata trista, dar si vesela...in fine poate gresesc, dar pot spune ca asa te vad eu...chiar imi place ce ai scris tu si sper ca o sa avem ocazia sa ne cunostem mai bine...bvoooo...te felicit pentru un blog la care ai pus foarte mult suflet...
    Sunt Gabriela...

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc si in mare parte chiar ai dreptate uneorii sentimele de tristete,de fericire ma fac sa scriu sa ma cufund in asa,dar si ador sa fac aces lucru,pentru ca asa ma pot simti mai bine,ma pot descarca..multumesc din nou. :)

    RăspundețiȘtergere

Primesc ce sufletul îţi cântă ...