Scrisu-i parfumul de mosc, scrisu-i legănul plin de emoţii, scrisu-i un roi de fluturi ce îşi zbat trăirile în adâncul existenţei mele.

duminică, 31 iulie 2011

Copilărie pierdută.

Vad si aud mii de intamplari ce isi au pasi doar sub inocenta si blandetea unui copil..un copil ce inca nu realizeaza in ce lume se afunda,un copil ce isi "distruge" jucariile prea devreme.Faptele acestea nu sunt povesti sunt chiar din zilele noastre.Este atat de trist cum un simplu copil ce odinioara astepta cu bratele deschise o jucarie acum sa se maturizeze prea devreme.Si sunt multii in aceasta situatie,este pacat..foarte pacat ca de acum se gandesc la acesti ani fragezi la o trecere in acesta lume cruda...la a face pasi spre o unire mult prea devreme pentru ei.De ce vor sa-si strice acesti ani care nu se mai intorc?...timpul de acum ani acestia trebuiesc pretuitii cu tarie si ardoare si mai ales copilaria nu trebuie "PIERDUTA" ,nu trebuie sa ne lasam influentatii de ce fac si spun altii ,trebuie doar sa ne traim dorul de copilarie,si zambetul acela senin cel vom cauta peste ani.
Nustiu de ce lor le place asta,de ce vor sa parcurga totul atat de repede.Nu le pasa oare ce urmeaza ?Sigur nu s-au gandit la consecinte,dar asta este fiecare isi alege viitorul prin ochii sai.Desi timpul de acum va fi dorit de multi sa se intoarca.Dar eu copilaria o voi pretuii cu fiecare clipa ce are sa treaca,indiferent de orice...desi o varsta trece peste tine si desi la randul tau va trebui sa inveti pe altii :"Nu uita sa porti in tine acel copil,ce odinioara te-a invatat,te-a facut sa visezi la povestii,sa zambesti sa sti la randul tau sa te ocrotesti. " 
Nu uitati un singur lucru:PRETUITI-VA COPILARIA!

"Hold on to your childhood,'cause it's the ONLY one you've got ... "

3 comentarii:

 1. Ai dreptate...mullte cazuri de genul acesta le fura copiilor copilaria, le frang visele si le zdrobesc dorintele...pot spune ca sunt un copil fericit cu toate astea imi dau seama cat de tare ar durea...Asta e lumea in care traim si trebuie sa ne adaptam dar este foarte greu...foarte frumoasa postare...
  Cu drag,
  Gabriela

  RăspundețiȘtergere
 2. Da,dar uni mai dau si cu piciorul la ceva,ce peste ani cu siguranta vor regreta.Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 3. Asa e..un copil e asa de bland si nu realizeaza ce se intampla in jurul lui,nu realizeaza ca altii ii vor sau nu raul.Foarte frumos>:D<

  RăspundețiȘtergere

Primesc ce sufletul îţi cântă ...