Scrisu-i parfumul de mosc, scrisu-i legănul plin de emoţii, scrisu-i un roi de fluturi ce îşi zbat trăirile în adâncul existenţei mele.

luni, 5 septembrie 2011

Rătăcind printre griji,greșeli,sentimente.

Cu pasi radaciti incerci sa gasesti drumul dar degeaba el nu e drept si mai mult te incearca ,si te apasa inima pentru ca tie chiar iti pasa.Si nu numai de tine poate ar fi mai bine asa sa numai pui atatea sentimente in joc ,care pot fi aruncate in foc.
Incerci sa repiri desi puterea ai pastrat-o mereu si ai spus "Voi lupta mereu chiar si cu persoana mea" ,uneori e prea mult te darama ,iar lacrima isi face loc...ea vrea sa te descarce ,si pentru acel "mult" sa te poti zbate.
Carari si carari se fac in fata ...trebuie sa mergi ,sa alergi ca peste ele sa treci.Iar prietenii da ei sunt acolo si mereu vor avea umarul tau ,vorba ta ...si tu speri cand vei avea nevoie sa te poata ajuta.Va fi nu va fi asa ,dar tie inca iti pasa si vrei sa crezi ca nu se vor rataci ,vor intelege ce-ai spus, de ce ti-a pasat ...pentru ca acel fir sa se poata pastra.
Inca sunt multe de facut ,de sperat,de visat ..dar luptand vei reusi sa poti ajunge la finalul povesti ,la finalul la care tu ai sperat.

"And so we talked all night about the rest of our lives"

3 comentarii:

 1. Foarte frumoasa postarea.Si ai dreptate...uneori drumul nu e drept si te incearca,dar noi trebuie sa trecem cu bine peste incercarile lui.<3 RESPEcT!

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte dragutza postarea. Ai dreptate in tot ce cuprinde ea. Pacat ca drumul nu e mereu lin si ca trebuie sa luptam ca sa fie bine, dar intr-o buna zi va fi altfel, va fi mai bine doar pentru ca am sperat si ne-am dorit din suflet acum. ;)
  Te pwp:*

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumesc mult! dar se pare ca la mine asa are sa fie,tot ce pot sa fac e sa merg inainte sigur voi reusi asta,nu ma voi lasa. :)

  RăspundețiȘtergere

Primesc ce sufletul îţi cântă ...