Scrisu-i parfumul de mosc, scrisu-i legănul plin de emoţii, scrisu-i un roi de fluturi ce îşi zbat trăirile în adâncul existenţei mele.

luni, 12 septembrie 2011

Simplitatea complicată.

Am pierdut mult dar am invatat sa gasesc si rasplata ,acele ramasite care atunci cand iti pierzi speranta ,atunci ies la lumina.Am invatat sa ma regasesc in lucrurile simple ce cu adevarat ma definesc ... am invatat sa "imi placa".Imi place atunci cand ma cufund in litere,imi place sa evadez din realitate sa ma pot pune in locul intamplarilor ... sa-mi creez propria poveste,simpla dar complicata in acelasi timp.Imi place sa iti vad surasul atunci cand te regasesti printre cuvintele mele.Imi place sa zbor  in aceea poveste si sa las viata asta "complicata" spre una mai simpla.Imi place sa te bucur,sa radiezi,sa te ajut...dar in acelasi timp trebuie sa-mi placa sa ma regasesc in propria persoana, sa invat de la mine,sa ma pot ajuta singura.Sa nu depind de tine ,sa incerc sa-mi folosesc propriul ajutor ... ajutorul spre propriul meu drum.
O simplitatea complexa,dar si o complicare nedefinita.Vreau sa vad doar frumusestea simplitatii ci nu si ceea a lucrurilor care noi le numim scumpe ... scumpe?!Dar de ce folos? Vreau ca simplitatea mea sa fie si complicata sa o pot defini ,sa o pot ghici ,sa o pot regasi.Eu doar stiu sa ma bucur de o raza de soare ,de un fulg de nea ... de un zambet regasit pe chipul tau ... de acele gesturi si fapte cu adevarat simple.As mai spera ca nu numai eu sa cred asta ...poate in zadar ,poate nu ... dar inca ma bucur de simplitatea mea complicata cu un strop ce vrea sa se hraneasca cu iluzii,vise si bucuri nespuse.

"Simplu este atunci cand spui ,cand rostesti ... dar complicat cand simti fara sa poti sa te stapanesti. " 

6 comentarii:

 1. Ai foarte mare dreptate si te sustin in totalitate.
  'Simplu este atunci cand spui ,cand rostesti ... dar complicat cand simti fara sa poti sa te stapanesti.' Aceste randuri sunt complet gandite cum trebuie si ai dreptate.
  Superb:X:X:X
  Te pwp:*

  RăspundețiȘtergere
 2. Aceste randuri mi-au venit pur si simplu,ca sa zic asa ;)) si chiar asa este si in realitate :) mereu am vrea noi sa ne putem stapani din simtit.Multumesc mult! Gabi ca citesti! <3

  RăspundețiȘtergere
 3. Npk >:d<...Si chiar merita sa citesc...adik esti o persoana sufletista si chiar merita...credema...nu ai pentru ce sa-mi multumesti.:*

  RăspundețiȘtergere
 4. Frumos si adevarat:x
  Ai un blog superb, multumesc de vizita, si te mai astept>:D<
  Take care!
  Kyky:)

  RăspundețiȘtergere
 5. Multumesc mult Kyky! ^^
  Placerea mea si cu siguranta o sa-l mai vizitez! <3

  RăspundețiȘtergere

Primesc ce sufletul îţi cântă ...