Scrisu-i parfumul de mosc, scrisu-i legănul plin de emoţii, scrisu-i un roi de fluturi ce îşi zbat trăirile în adâncul existenţei mele.

joi, 5 decembrie 2013

Niciodată să nu-ți pierzi visele ...

" Când îți dorești ceva cu adevărat , tot Universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău. " - Paulo Coelho

Câteodată aș vrea să numai simt cum totul se năruie în jurul meu. Câteodată doare prea tare încât numai pot respira.Dar, simt și asta nu o poate schimba nimeni ,atât timp cât voi avea un suflet o voi face.Simt că am totul pentru că te am pe tine și îmi este de ajuns.Tu îmi dai puterea de a merge mai departe ,cu fiecare îmbrățișare ...doar prin simplul fapt că exiști.Dar un colțișor stângaci al subconștientului meu se încăpățânează să-mi strige într-una că nu am nimic ...gândul la atâtea circumstanțe efemere ce-i tot dau roată.Și totuși ,unde ne sunt visele ? Unde ne este chemarea ? Unde ne e zâmbetul catapultat de speranță ? Unde au dispărut toate ? în această mare aglomerată , în care o zi trece precum un mecanism izbit de uitare în goana dupa supraviețuire.Și uităm să visăm ! Văd răni circumscrise ,înaripate ce-și au făgașul în străfundul inimii mele ...ce nu a uitat să viseze , niciodată nu o va face.Chiar dacă a suportat atâtea cicatrici, ea încă se zbate să iasă la suprafață, ea încă se zbate să ies eu la suprafață si urlă din toate arterele ,atunci când numai suport și mă condamn ...   la tăcere.Ea chiar mă ține în viață și nu va înceta nicicând să fie visătoare.
Am visat încă de când eram în fașă ,de cum vor fi primele cuvinte rostite ,prima atingere ...acea mare explozie numită  " iubire ". Am visat când am înflorit la doar câțiva ani ,visam la o nouă jucărie ,la un Moș Crăciun mai bun.Am visat chiar de nu știam ce înseamnă ,dar cel mai mult îmi plăcea și îmi place să visez cu ochii deschiși.
Asta îmi este hrana ... chiar dacă nu pot atinge ; pot simți ,vedea și savura cu ochii sufletului și ai minții.
Am visat să te pot întâlni și când am realizat că s-a îndeplinit ,am știut .Ele se pot transforma în realitate.Nu m-am îndoit de asta !Tot ce trebuia să fac era să visez ,să cred ,să iubesc de parcă aș crea o poțiune magică.

Visele îmi sunt călăuza în drumul ce l-am ales ,chiar de este zi sau noapte tot timpul le simt aproape și îmi șoptesc neîncetat la ureche. " ORICE SE POATE ! " 

Orice se poate atunci când visezi ...

4 comentarii:

 1. Sa zicem ca pana acum nu am avut nicio dovada ca Paulo Coelho ar avea dreptate...
  N-am mai avut timp sa mai citesc de pe bloguri in ultima vreme, dar ma bucur ca am ajuns si pe la tine. Intotdeauna plec cu o samanta de optimism dupa ce iti citesc articolele...
  Te imbratisez cu drag!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pana acum nu ,dar poate de acum incolo. :) Orice se poate atunci cand visezi...
   El chiar are dreptate pot sa ti-o spun la mine a avut si are efect.
   Si eu ma bucur mult ca ai mai putut trece pe aici si te astept mereu cu drag.Iti multumesc din suflet, sunt incantata ca iti pot transmite asta ,chiar daca uneori nici pentru mine nu o pot face ...macar.

   Te imbratisez ,scumpo! :*

   Ștergere
 2. Întotdeauna mi-a plăcut la tine că privești partea plină a paharului . :* Mulțumesc pentru optimismul pe care îl emani. :3 De obicei are un efect pozitiv asupra mea. :) Minunată postare! >:D<

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Chiar ma bucur enorm pentru asta! Incerc sa am optimismul mereu langa mine(chiar daca uneori vrea sa stea mai departe de mine) si daca pot sa vi-l transmit si voua cu atat mai bine.
   Multumesc mult ,mult draga mea! >:D< Te astept oricand aici. :*

   Ștergere

Primesc ce sufletul îţi cântă ...