Scrisu-i parfumul de mosc, scrisu-i legănul plin de emoţii, scrisu-i un roi de fluturi ce îşi zbat trăirile în adâncul existenţei mele.

joi, 16 ianuarie 2014

Greșim ,dar mai mult iubim

Greșim când avem totul și despicăm orice lucru mărunt ,orice vorbă ,orice sunet încât am vrea să fie altul , nu cel adevărat.Greșim în neștire și ne rostogolim în noroiul urletelor ,târșâind după noi nevoia de cuvinte aruncate fără rost.Cuvinte ce deschid un iad efemer în care ne adâncim picioarele și mâinile dar mai presus de toate sufletul ...până ce însăși reflexia sa nu mai poate vedea lumina zilei.Cel mai des greșim din iubire.Puntea dintre gelozie și fercire fiind atât de mică și putredă; iar vântul sinistru al nopți are nevoie,doar de o singură suflare pentru a o putea dărâma.Iubirea este ca o oglindă a propriei ființe,îți ajunge doar un singur suflet pentru a te vedea întreg.Greșelile sunt deseori infantile și dacă stăm să ne gândim de cele mai puține ori sunt grave.Sunt cazuri și cazuri.Această multitudine traversează drumul prin neștirea noastră,pierderea autocontrolului cuvenit.Cel mai mult greșim prim cuvinte ,dorindu-ne în acel moment un scoci fixat pe gura cu pricina.Ce ne-am face fără ea nu ? Greșelile sunt în construcția noastră de-a ne face umani ,diferiți și imperfecți.

Trăim ca să iubim și atunci când greșim.

12 comentarii:

 1. Uneori greșim doar ca să vedem dacă dragoostea nu și-a pierdut puterea!

  RăspundețiȘtergere
 2. greselile facute din prea multa iubire sunt ca si minciunile recunoscute, pe jumatate iertate!
  parerea mea:)
  multumesc din suflet ca inca imi mai citesti blogul
  te pup

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Se poate spune si asa ;))
   Sigur ,mereu am sa trec pe acolo ...nici o problema e placerea mea. :*

   Ștergere
 3. E normal să greșim, doar să nu profităm de cei din jurul nostru făcând asta prea des...
  Ai grijă de tine, te pup! :*

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa este.Sunt momente insa ,cand gresim si fara sa ne dam seama ...
   Si tu de tine draga mea! :*

   Ștergere
 4. Greșeala e omenească.Ura e extraterestră.Iubește și învață din greșeli.Uneori,nu vei mai avea timp să te uiți înapoi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Corect ! :) Trebuie sa traim fiecare clipa ce ne este data.

   Ștergere
 5. Adevrat este ca gresim cel mai mult prin cuvinte, daca ar exista asa un scoci pt gura ar fi perfect, cel putin la mine. In iubire facem greseli copilaresti, important este inca orice greseala pe care o facem sa nu ne afecteze sau macar sa invatam ceva din ea.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Te inteleg si la mine ar fi cam aceasi varainta. Chiar am invatat din anumite greseli ,poti pierde cea mai importanta persoana din pricina asta ,desi ea te iubeste neconditionat.Greselile costa ,dar cel mai important este sa ne dam seama de ele la timp ,sa le remediem ... si totusi reactionand asa "copilareste" ne face sa ne dam seama ca mereu vom avea acea parte din noi.

   Ștergere
 6. Uneori putem actiona din instinct si putem comite greseli rave, alteori gresim din neatentie, dar pentru asta suntem oameni, pentru a gresi, a ierta si cum spui tu a iubi!

  RăspundețiȘtergere

Primesc ce sufletul îţi cântă ...